Info

Meer info over ons

Reeds sinds 2002 is de website The Black Horses online. Wat begon als een plaats waar zo nu en dan eens een fotootje geplaatst werd, is uitgegroeid tot een volwaardige website waar jullie kunnen meegenieten van al het moois de wereld van fotografie te bieden heeft.
Sinds september 2012 is de website volledig vernieuwd en staat The Black Horses garant voor interessante informatie en mooie fotoalbums, niet langer meer van Jeroen alleen maar ook van Eline!

Jeroen

Op 7 oktober 1988 besloot ik dat het tijd werd om de wereld wakker te schudden. Jeroen Liebaert was geboren!
Ik genoot met volle teugen van de wereld rondom mij en al snel liep ik met een fototoestel rond mijn nek. Ik was nog maar een jaar of vier toen ik mijn eerste vakantiefotootjes nam. Sindsdien heeft de fotografiemicrobe me nooit meer losgelaten.
Naast fotografie heb ik ook een zeer grote interesse voor alles wat leeft binnen de ICT-sector. Ik voltooide net als mijn vriendin in 2011 mijn Master Ingenieurswetenschappen, Computer Science aan de UGent.
Momenteel werk ik als consultant bij Capgemini Belgium.
Naast fotografie en ICT ben ik gepassioneerd door autosport. Ik heb een voorliefde voor mooie wagens en Formule 1. Reeds vele jaren ga ik dankzij mijn passie voor Ferrari door het leven onder de nicknaam ‘The Black Horses’. Hoe die ontstaan is, is een ander verhaal…

Eline

24 april 1988 kwam er een wezentje bij op aarde. Het kreeg de naam Eline De Meyer. Vijf jaar later werd het tijd om te beslissen waar zij haar vrije tijd zou mee vullen. Samen met enkele vriendinnen begon ik zo met lessen klassiek ballet en samen met mijn neef besloot ik om ook muzieklessen te volgen.
Ondertussen ben ik afgestudeerd aan de muziekschool maar de lessen klassiek ballet zijn nog steeds niet uit mijn leven weg te denken.
Studeren deed ik aan de UGent waar ik in 2011 afstudeerde als Master in de Ingenieurswetenschappen, Computer Science. Al snel had ik een contract bij TP Vision waar ik software ontwerp voor de Philips televisies.
Tijdens mijn studies leerde ik Jeroen kennen. Hij zorgde niet enkel voor vlinders in mijn buik maar besmette me ook met de fotografiemicrobe. Sinds enkele jaren is een fototoestel dus verplicht op elke uitstap die we maken!
En de resultaten, die toon ik jullie graag hier op de site.